Καθαροί Παιδότοποι

Οι “Καθαροί Παιδότοποι” είναι εταιρεία εξειδικευμένη στην καθαριότητα και απολύμανση των φουσκωτών και παιχνιδοκατασκευών που διατίθενται σε παιδότοπους.

Παρέχει υπηρεσία καθαριότητας με χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού, αποκλειστικά και μόνο για τους συγκεκριμένους χώρους όπου παίζουν παιδιά τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, που προβλέπονται από την ελληνική και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Το ζήτημα του «καθαρού παιδότοπου» τέθηκε αρχικά στην Αμερική, αλλάζοντας τα δεδομένα στο χώρο των παιδότοπων. Ο χώρος στον οποίο παίζουν τα παιδιά θα πρέπει να είναι πρωτίστως ασφαλής, γεγονός που προϋποθέτει μεταξύ άλλων και την καθαριότητά του, η οποία εξασφαλίζεται από συγκεκριμένες διαδικασίες και πιστοποιείται επίσημα.

Πιστοποιησεις

Η εταιρεία “Καθαροί Παιδότοποι” διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001, παρέχει ειδικό εξοπλισμό πλύσηςσυμπυκνωμένου αφρού και χρησιμοποιεί μη τοξικά απορρυπαντικά εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. Επίσης διαθέτει ειδικό σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης για τα πλαστικά μπαλάκια που βρίσκονται στις μπαλοπισίνες (βλ.βιντεο).

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αποκλειστικά παιδότοπους συνεργαζόμενους με την εταιρεία μας οι οποίοι τηρούν όλες τις προδιαγραφές «καθαρών παιδότοπων» που προβλέπονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Οι υπηρεσίες μας αφορούν αποκλειστικά τους χώρους παιχνιδιού των παιδότοπων (χώροι εστίασης, τουαλέτες κλπ δεν περιλαμβάνονται.) Όλοι οι συνεργαζόμενοι παιδότοποι διαθέτουν πιστοποιητικό καθαριότητας από την εταιρεία μας και ειδικό σήμα μέλους.

Αναζητήστε παιδότοπους που είναι μέλη του group “Kαθαροί Παιδότοποι”.

ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ!

Καθαροι Παιδοτοποι

Knoocker Box