Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα παιδικά χεράκια αγγίζουν καθημερινά την επιφάνεια ενός παιχνιδιού ή μιας φουσκωτής τσουλήθρας σε έναν παιδότοπο και πόσες χιλιάδες μικροβίων είναι πιθανό να μεταφέρονται και να αναπτύσσονται σε αυτά;

Ένας παιδικός βήχας ή ένα φτέρνισμα είναι αρκετό για την ανάπτυξη μικρόβιων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Οι “Καθαροί Παιδότοποι” είναι εταιρεία εξειδικευμένη στην καθαριότητα και απολύμανση των φουσκωτών και παιχνιδοκατασκευών που διατίθενται σε παιδότοπους.

Παρέχει υπηρεσία καθαριότητας με χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού, αποκλειστικά και μόνο για τους συγκεκριμένους χώρους όπου παίζουν παιδιά τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, που προβλέπονται από την ελληνική και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Το ζήτημα του «καθαρού παιδότοπου» τέθηκε αρχικά στην Αμερική πριν από πέντε χρόνια, αλλάζοντας τα δεδομένα στο χώρο των παιδότοπων. Ο χώρος στον οποίο παίζουν τα παιδιά θα πρέπει να είναι πρωτίστως ασφαλής, γεγονός που προϋποθέτει μεταξύ άλλων και την καθαριότητά του, η οποία εξασφαλίζεται από συγκεκριμένες διαδικασίες και πιστοποιείται επίσημα.

Η εταιρεία “Καθαροί Παιδότοποι” διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001, παρέχει ειδικό εξοπλισμό πλύσης  συμπυκνωμένου αφρού και χρησιμοποιεί μη τοξικά απορρυπαντικά εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. Επίσης διαθέτει ειδικό σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης για τα πλαστικά μπαλάκια που βρίσκονται στις μπαλοπισίνες (βλ.βιντεο).

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αποκλειστικά παιδότοπους συνεργαζόμενους με την εταιρεία μας οι οποίοι τηρούν όλες τις προδιαγραφές «καθαρών παιδότοπων» που προβλέπονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Οι υπηρεσίες μας αφορούν αποκλειστικά τους χώρους παιχνιδιού των παιδότοπων (χώροι εστίασης, τουαλέτες κλπ δεν περιλαμβάνονται.) Όλοι οι συνεργαζόμενοι παιδότοποι διαθέτουν πιστοποιητικό καθαριότητας από την εταιρεία μας και ειδικό σήμα μέλους.

Αναζητήστε παιδότοπους που είναι μέλη του group “Kαθαροί Παιδότοποι”.

ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ!