Πληροφορίες για παιδότοπους

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ

Τα τελευταία χρόνια οι παιδότοποι αποτελούν μια πολύ συνηθισμένη μορφή διασκέδασης. Ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες που οι καιρικές συνθήκες περιορίζουν τις βόλτες στις παιδικές χαρές ή σε άλλους εξωτερικούς χώρους, οι παιδότοποι είναι η πρώτη επιλογή για τους γονείς και τα παιδιά.

Οι παιδότοποι προσφέρουν στα παιδιά μεγάλη ευχαρίστηση, καθώς συνδυάζουν διασκέδαση, σωματική άσκηση, εκτόνωση, κοινωνικοποίηση, αλληλοεπίδραση και κυρίως πολύ παιχνίδι.

Ακόμα το γεγονός ότι υπάρχουν υπεύθυνοι παιδαγωγοί που φροντίζουν για την ασφάλεια των παιδιών και τα καθοδηγούν, δίνει την ευκαιρία στους γονείς να χαλαρώσουν για λίγο, να απολαύσουν το καφέ τους και να συζητήσουν μεταξύ τους.

Επίσης αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για τα παιδικά πάρτι, αν δεν έχετε τον χώρο ή τον χρόνο να τα οργανώσετε στο σπίτι σας.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια πράγματα, που πρέπει να έχετε κατά νου, πριν επισκεφτείτε έναν παιδότοπο.
– Στους κλειστούς χώρους οι ιώσεις κάνουν πάρτι, και είναι πολύ πιθανόν το παιδί σας να αρρωστήσει. Για αυτό το λόγο όσοι παιδότοποι ανήκουν στο group ”Καθαροί Παιδότοποι”
κάνουν ανά τακτά διαστήματα απολύμανση του χώρου ώστε να ελαχιστοποιήσουν τα προβλήματα ιώσεων.

– Ακόμα αρκετοί παιδότοποι δεν πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, με αποτέλεσμα συχνά να συμβαίνουν μικρά ατυχήματα. Οι “Καθαροί Παιδότοποι” συνεργάζονται μόνο με παιδότοπους που έχουν άδεια λειτουργίας και πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Επιλέξτε, λοιπόν, τον παιδότοπο που αρέσει στο παιδί σας και παρέχει ασφάλεια και καθαριότητα και καλή διασκέδαση!

Απο το μενού επιλέξτε ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ και δείτε μερικούς από τους παιδότοπους που κάνουμε απολύμανση και πλύσιμο σε μπαλάκια , φουσκωτά και παιχνιδοκατασκευές.

Ο παιδότοπος που επισκέπτεστε κάνει??

8 thoughts on “Πληροφορίες για παιδότοπους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *