Παιδικός Σταφυλόκοκκος

Πλέον οι περισσότεροι γονείς προτιμούν τα παιδικά πάρτι να τα κάνουν σε παιδότοπους. Οι τιμές είναι σχεδόν όσο και να κάνεις το πάρτι στο σπίτι αλλά τα παιδιά διασκεδάζουν περισσότερο. Υποτίθεται ότι είναι ασφαλή και καθαρά αλλά είναι?
Ο γιος της Brenda Sanderson επέστρεψε από ένα πάρτι, ήταν χαρούμενος που έπαιξε με τους φίλους του σε τόσα παιχνίδια. Δυο μέρες αργότερα πολλά παιδιά εμφάνισαν παράξενα σημάδια στα χέρια τους που στην αρχή απέδωσαν σε αβλαβής πληγές από το παιχνίδι. Καμία αλοιφή όμως δεν είχε αποτέλεσμα. Αντιθέτως τα σημάδια άρχισαν να εξαπλώνονται.

Αμέσως μετέφερε το παιδί της στο νοσοκομείο. Όταν ανέφερε ότι έπαιζε σε φουσκωτό παιδότοπο  η αιτία ήταν προφανής. Λοίμωξη από σταφυλόκοκκο
Η συγκεκριμένη πάθηση είναι αρκετά συχνή σε γυμναστήρια και χώρους οπού το δέρμα έρχεται σε επαφή με επιφάνειες που σπάνια απολυμαίνονται και καθαρίζονται.
Πηγη: MYFOXBOSTON.COM
Μπορείτε να δείτε όλο το video με αναφορές από ιατρούς του πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης

http://www.myfoxboston.com/Clip/11721910/hidden-bouncy-house-hazards#.VgBL5oL-sLY.facebook
Για αυτό επιμένουμε να γίνονται απολυμάνσεις  και βιολογικός καθαρισμός στα παιχνίδια που υπάρχουν στους παιδότοπους (φουσκωτά, κατασκευές, μπαλάκια, κούνιες κτλ).

Στους  συνεργαζόμενους  παιδότοπους  που φέρουν  σήμα μέλους  πραγματοποιούμε απολύμανση και βιολογικούς καθαρισμούς σε τακτά διαστήματα και μπορείτε να τους βρείτε στην ιστοσελίδα μας όπως και video για τη διαδικασία του καθαρισμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *